Channels worden gecreëerd door andere Live Stryk gebruikers en worden gebruikt voor het delen van nieuws en meningen over trading met hun volgers. Channel eigenaren en leden kunnen hun eigen content plaatsen en hun open handelsposities binnen de channel delen.

Waar kan ik Channels vinden?

Om Channels te vinden, open je de Stryk app, tik je op het chat icoon (middelste icoon aan de onderkant), en selecteer je de optie +CHANNELS. Je kunt dan door de lijst scrollen en een korte beschrijving van elk kanaal zien.

Wie kan deelnemen aan Channels?

Als Demo Stryk gebruiker kun je elke channel volgen en artikelen en commentaren van andere gebruikers lezen. Als je een Live Stryk account hebt, kun je deelnemen door commentaar te geven op de berichten die op het kanaal zijn geplaatst.

Hoe word ik deelnemer van een kanaal?

Om deelnemer te worden van een channel, tik je op de volgen optie onder de beschrijving van de channel.

Hoe begin ik mijn eigen channel?

Om je channel te beginnen, moet je een Live Stryk account hebben gebruikt voor ten minste 3 maanden. Let erop dat het onderwerp en de naam verschillen van een bestaande channel. Als je geïnteresseerd bent in het maken van een nieuwe channel, neem dan contact met ons op via community@strykapp.com.