Om vrienden toe te voegen in de Stryk app kun je:

1. Tik op een profiel van een handelaar die je vindt in het specifieke channel of in trending (beginscherm). Zodra het je naar hun profiel brengt, kun je op +Vriend tikken (in de rechterbovenhoek) en hen een uitnodiging sturen met een kort bericht. Als de gebruiker de uitnodiging accepteert, krijg je een melding en zie je je nieuwe vriend in je vriendenlijst.

2. Je kunt naar je profiel gaan door op het hoofdpictogram te tikken (in de rechter benedenhoek), klik dan op VRIENDEN > Vrienden vinden en zoek naar gebruikers met hun gebruikersnaam.