Als je de telefoon verandert, de app opnieuw installeert of er was een onderhoud van de app waardoor je werd uitgelogd, moet je inloggen op de app. Hoe doe je dat in plaats van een nieuw account te registreren?

Het belangrijkste is dat je zeker weet welke e-mail je hebt gebruikt om je actieve account te registreren. Als je het niet zeker weet, kun je contact opnemen met de Klantenservice via chat, e-mail of telefoon en nadat je het antwoord op een paar veiligheidsvragen hebt gegeven, kunnen ze je de e-mail geven waarmee je je hebt geregistreerd.

Er zijn een paar manieren om in te loggen op je account:

1. Android besturingssysteem

A. Als je geregistreerde e-mail je Google e-mail is op de mobiel

Tik op "Doorgaan met Google" en kies dan je account*

* als je geregistreerde e-mail verbonden is met de actieve account met bijv. +1 (bijvoorbeeld je oorspronkelijke e-mail is email@gmail.com, maar je geregistreerde e-mail verbonden met de actieve account is e-mail+1@gmail.com) dan moet je optie B gebruiken, zoals hieronder uitgelegd.

B. Als je geregistreerde e-mail niet je Google-account is op de mobiele

Tik op "Doorgaan met e-mail", typ dan je geregistreerde e-mailadres en je ontvangt de e-mail met een link waarop je moet tikken en die brengt je terug naar de app. Als je je wachtwoord nog weet, kun je ook rechtsboven op "Inloggen met wachtwoord" tikken en dan je e-mail en wachtwoord invoeren. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, tik dan op "Wachtwoord vergeten".

2. iOS-besturingssysteem

A. Als je geregistreerde e-mail je Apple ID of Google e-mail op de mobiele

Tik op "Doorgaan met Apple" of "Doorgaan met Google" dienovereenkomstig, en kies dan je account*

* als je geregistreerde e-mail verbonden is met de actieve account met bijv. +1 (bijvoorbeeld je oorspronkelijke e-mail is email@gmail.com, maar je geregistreerde e-mail verbonden met de actieve account is e-mail+1@gmail.com) dan moet je optie B gebruiken, zoals hieronder uitgelegd.

B. Als je geregistreerde e-mail niet je Apple ID of Google e-mail is op de mobiele

Tik op "Doorgaan met e-mail", typ dan je geregistreerde e-mailadres en je ontvangt de e-mail met een link waarop je moet tikken en die brengt je terug naar de app. Als je je wachtwoord nog weet, kun je ook rechtsboven op "Inloggen met wachtwoord" tikken en dan je e-mail en wachtwoord invoeren. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, tik dan op "Wachtwoord vergeten".