Wij denken graag dat Stryk traden toegankelijk maakt voor iedereen met onze super gebruiksvriendelijke app. Om nieuwe gebruikers wegwijs te maken in de app en het handelen in het algemeen, hebben wij onze eigen Trading Coach ontwikkeld.

Je vindt de Trading coach via het icoontje in de rechterbovenhoek (wit shirt, zwarte stropdas, niet te missen!) Klik op de coach en je vindt essentiële tips, trucs, lessen en andere dingen die je moet weten om een goede Stryk-trader te worden.

Als je het icoontje niet ziet, ga dan naar je Profiel (icoon van een poppetje) > Settings en scroll helemaal naar beneden om te controleren of 'Coach' aan of uit staat. Als het uit staat, dan kun je erop klikken om het aan te zetten.